WIETEN SCHOENCOMFORT IS OVERGENOMEN DOOR BREMMER SCHOENEN! 

Op woensdag 16 februari heeft Bremmer schoenen haar deuren geopend aan de Diezerkade 4 in Zwolle. Hier is afgelopen maanden een oogverblindend mooi pand gebouwd met een winkelruimte voor een nieuwe schoenenwinkel. Afgelopen weken heeft Bremmer deze winkel helemaal ingericht en gestyled. Hierdoor staat de collectie nu werkelijk te stralen in de sfeervolle zaak. In de schoenenwinkel staat een enorme sortering comfortschoenen, sandalen en slippers voor dames en heren.

Familie Bremmer is al jarenlang actief in de schoenenwereld. In 1899 is de eerste Bremmer schoenmaker geworden. In 1963 is Bremmer in Waddinxveen gestart met een schoenenwinkel. Ze verkopen nu al generaties lang schoenen van de beste merken als: Durea, Gijs, Hartjes, Waldlaufer, Solidus, Hassia en nog veel meer. Ze hebben verstand van allerlei soorten voeten. Smalle, brede, korte, lange of moeilijke voeten. Bremmer weet er altijd raad mee.

Bremmer is verzeild geraakt in Zwolle doordat het prachtige familiebedrijf Wieten schoencomfort het besluit nam te stoppen met zijn schoenenwinkel. ‘Wat een gemis voor Zwolle dat deze schoenenwinkel stopt’ aldus Ivo Bremmer. Daarom hebben ze in november het besluit genomen om de winkel over te nemen. Het vertrouwde personeel is gebleven, waardoor uw voeten in goede handen blijven. Ook is de collectie ongewijzigd, u vindt er nog steeds schoenen van de beste merken in hele uiteenlopende maten. Zo hebben ze hele kleine maar ook hele grote maten. Of schoenen in extra smalle, gemiddelde of juist hele brede wijdtes. Alle schoenen hebben een uitneembaar voetbed, waardoor deze altijd geruild kunnen worden voor persoonlijke steunzolen. Kom gerust snel een kijkje nemen in de prachtige nieuwe winkel. De koffie staat voor u klaar!

 

   

   Het adres van Bremmer Schoenen in Zwolle is: Diezerkade 4, Zwolle. Wilt u direct naar onze winkel navigeren met google maps? Klik dan op deze link.

  

 

   Om onze winkel aan de Diezerkade 4 in Zwolle te bezoeken, adviseren wij uw auto te parkeren in parkeergarage Diezerpoort. Het adres van de     parkeergarage is: Burgemeester Drijbersingel 39, Zwolle. Wilt u direct navigeren met google maps naar deze parkeergarage? Klik dan op deze link.

 

 

   De openingstijden van onze winkel in Zwolle zijn:   zondag: gesloten  |  maandag: gesloten  |  dinsdag t/m vrijdag 09.30 - 18.00 uur  |  zaterdag: 09.30 - 17.00 uur