Waarom reserveer en pas?

 

 

In onze wereld van ambacht en passie draait het om vakmanschap en deskundigheid. Bij Bremmer hechten we alle waarde aan uw persoonlijke beleving met onze artikelen. Het in handen nemen of aan de voeten passen helpt u bij het nemen van de meest evenwichtige keuze.

Wij zijn ervan overtuigd dat er voor iedereen een passende schoen is. Ook voor smalle, brede, dunne of volle voeten. Service en advies staan bij ons daarom ook hoog in het vaandel. Om deze reden hebben wij naast onze webshop de optie 'reserveer en pas'. Wij kunnen dan uw favoriete artikelen (max 3 paar/stuks) tot 48 uur voor u reserveren. Als u ze komt passen kunt u direct van al onze faciliteiten profiteren. Tijdens deze twee dagen kunnen wij het gereserveerde artikel niet verkopen. Zo bent u er zeker van dat uw maat op voorraad is.

In onze winkels helpen we u zoals altijd van A tot Z. Ongetwijfeld stapt u dan met het beste artikel uit onze winkel. Het kan natuurlijk ook zijn dat u een artikel heeft gereserveerd die uiteindelijk niet aan uw verwachtingen voldoet. Wij denken met u mee en adviseren dan het product wat veel beter bij u past.

Weet u zeker dat het artikel naar wens is? En heeft u geen gelegenheid om naar onze winkels te komen? Bestel dan direct het artikel online. Op werkdagen voor 17.00 uur besteld is de volgende dag in huis.