Verzenden en Bezorgen

Bent u van plan een bestelling te plaatsen op bremmerschoenen.nl en bent u benieuwd naar onze levertijden en verzendkosten? Op deze pagina leest u hier meer over. 

Wat is de levertijd van mijn bestelling bij Bremmer?

Als u voor 17.00 uur (van maandag t/m vrijdag) uw bestelling plaatst, streven wij ernaar dat deze binnen 24 uur wordt bezorgd. De uitzonderingen voor deze levertijd vallen dus op de zaterdag én de zondag. Bestellingen die u zaterdag op bremmerschoenen.nl plaatst, gaan bij ons maandag de deur uit en worden dan op dinsdag bij u bezorgd. Op zondag zijn wij altijd gesloten. 

Wat zijn de verzendkosten bij Bremmer?

Voor alle bestellingen binnen Nederland en België vanaf een totaalbedrag van €50 betaalt u geen verzendkosten! Voor bestellingen tot €50, bedragen de portokosten €6,95 voor het bezorgen in Nederland en België. Voor alle bestellingen naar Duitsland en Frankrijk zijn de verzendkosten €7,95, ongeacht het totaalbedrag. Al onze pakketten worden via PostNL verstuurd.

bremmerschoenen.nl brengt €6,95 (NL) verzendkosten in rekening als een bestelling niet in ontvangst wordt genomen of niet wordt opgehaald bij de afhaallocatie. Dit zijn de verzendkosten die PostNL in rekening brengt aan consumenten.

Wie is aansprakelijk voor zoekgeraakte pakketten?

Bij aflevering van de pakketten door PostNL wordt de afgifte van het pakket geregistreerd. Bremmer is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte pakketten die door PostNL als bezorgd staan geregistreerd. Als u problemen ervaart rondom de bezorging van uw bestelling op bremmerschoenen.nl, kunnen wij als service wel contact opnemen met PostNL. In dit geval vragen wij u dit telefonisch of per e-mail bij ons aan te vragen. Zo proberen we met elkaar een gedegen oplossing te vinden.